БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ІМЕНІ

Георгія Вороного

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 98
Форма входу
Випадкове фото
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Прогноз погоди

Головна » 2010 » Грудень » 25 » Привітання
17:42
Привітання
 З Новорічними та Різдвяними святами!

Правління та наглядова рада  щиро і сердечно вітає засновників, членів та друзів Фонду з Новим 2011 роком та Різдвом Христовим! Щирі поздоровлення ми адресуємо всім членам родини Вороних, які проживають в різних містах України, колишнього Радянського Союзу та закордону. Найкращі побажання в Новому році  землякам - журавчанам та благодійникам.

         2010 рік залишиться у пам”яті як рік створення Благодійного  Фонду імені Георгія Вороного та розпочатої практичної роботи щодо  втілення в життя  намірів земляків, родичів родини Вороного та шанувальників для увіковічення пам’яті  геніального українського вченого–математика Георгія Феодосійовича Вороного на його малій Батьківщині. За невеликий термін нам вдалося створити сайт Фонду, на якому розмістили наявну інформацію про відомого всьому світові, але маловідомого в Україні вченого-математика, що надає тепер можливість громадянам, школярам та вчителям  повсякденно її використовувати, знати новини та планові заходи. Започатковано проведення Дня Памяті  в Журавці з участю членів  родини Вороних. Розроблено та презентовано художньо-архітектурний проект музею Георгія Вороного в приміщенні Журавської загальноосвітньої школі, йде збір експонатів. Виготовлено та передано школі дошку про присвоєння  їй ім”я видатного вченого, в начальній стадії розробка  проекту скульптурної композиції на шкільному подвір”ї, стенду на місці садиби родини Вороних  та подальшого облаштування місця поховання  Георгія Вороного та його батька.

         Наша розпочата благодійна діяльність  була відзначена органами виконавчої влади і Благодійний Фонд імені Георгія Вороного став переможцем обласного конкурсу в номінації "Благодійник року – благодійник-початківець”.

         На Новий 2011 рік робота Фонду запланована так, щоб село Журавка та пам’ятні місця видатного вченого стали  більш привабливішими для іноземних відвідувачів, щоб малою Батьківщиною гордилися діти та дорослі - журавчани, щоб гасло "Відродимо імена - відродимо Україну” стало реальністю. Віримо, що завдяки ініциативі голови Чернігівської обласної державної адміністрації Хоменка В.М. та зусиллям начальника обласного управління освіти і науки Заліського А.А. в наступному році буде заснована обласна премія імені Георгія Вороного для викладачів вищих учбових закладів. Впевнені, що спільна злагоджена робота Благодійного Фонду з представниками виконавчої влади та органів самоврядування, членів родини Вороних, зацікавлених управлінь освіти, культури, туризму та окремих представників  інтелігенції, меценатів-благодійників дасть конкретні результати в благородній справі вшанування памяті видатного вченого-математика в селі Журавка і в цілому в області.

Підсумовуючи зроблене в 2010 році висловлюємо глибоку вдячність всім, хто працював разом з нами, хто допомагав фінансово. Ми вдячні Журавській сільській раді на чолі з головою Пилипченко В.Ю. та ТОВ "Журавський”,голова  Свинар В.С.-- за розуміння, підтримку і участь у всіх заходах; директору школи Момоту М.М.- за активну участь в підготовці проекту музею; Ситій Г.М.- за багаторічну працю по відродженню імені Георгія Вороного, дослідження його теоретичного надбання  та збереження експонатів його родини; Скрипці І.В. - за  створення сайту. Висловлюємо вдячність працівникам ЗМІ С.Павленку (газета "Голос України”), О. Ясенчуку (газета "Сіверщина”),  Л. Петренко (газета "Слово Варвинщини”),  О. Шокало (журнал ”Український світ”) та члену Фонду М. Дідовцю (газета "Гарт” та радіовиступ) за підготовлені статті в  названих виданнях, присвячених пам’яті Георгія Вороного (до 102-ї річниці з дня смерті). Наше шанування Єпископу Ніжинському і Прилуцькому Іринею - Керуючому Ніжинською єпархією Української Православної Церкви та його священослужителям за участь в поминальному богослужінні в день Пам”яті вченого. Особлива вдячність членам родини Вороного Швець Н. Г., Вороній І. В., Гришку М. В. за віру в нас, в наші задуми та активну участь як в діяльності Фонду, так і в проектах відродження пам”ятних місць Георгія Вороного в селі Журавка. 

                                 Дорогі друзі!

З нагоди Новорічних  та Різдвяних свят прийміть наші найщиріші вітання та найкращі побажання! Нехай Новий 2011 рік буде щедрим для всіх на цікаві задуми та творчі успіхи, принесе із собою нові перемоги, впевненість у правильності обраної мети й енергію для її досягнення! Зичимо всім Вам міцного здоров”я, щастя, добра і наснаги, родинного тепла та затишку.

 

З Новим роком!

 

 З повагою,                           

Ольга  Оберемко-президент-голова         

Благодійного фонду імені Георгія Вороного

Микола Моторко - голова наглядової ради

Благодійного фонду імені Георгія Вороного


Переглядів: 1100 | Додав: fond_voronogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Мова сайту

Враховуючи численні побажання та з метою допомоги відвідувачам сайту, запроваджується GOOGLE ПЕРЕКЛАДАЧ. Фонд та адміністратор сайту не несуть відповідальності за якість перекладу та достовірність перекладеного тексту.

Контакти

Благодійний фонд імені Георгія Вороного

Україна, 17620, Майдан Центральний, 2
с. Журавка, Варвинський район, Чернігівська область,
тел. (0462)93-52-57

Код ЕДРПОУ: 36326631,
Р/р 26007000002204
в "Банк "Демарк"
м. Чернігів МФО 353575

Оберемко Ольга Миколаївна
м. т. 094-988-62-57
e-mail: Oberemko.O@gmail.com

Друзі сайту

Дідовець Михайло Леонтійович

Заслужений вчитель України, лауреат міжнародної премії в галузі вивчення точних наук,
м.т. 066-968-02-34

Сита Галина Миколаївна

Кандидат фізико-математичних наук
т. (044)278-66-39

ТОВ "Дружба Нова" - Генеральний директор Гайдай Сергій Анатолійович

смт. Варва Чернігівської області, вул. Горького, 8
тел. (04636)2-11-73, (04636)2-12-78

Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Locations of visitors to this page

Copyright fond im Voronogo ©
Конструктор сайтів - uCoz